Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Wednesday, September 01, 2010

Zes kandidaten voor beste holebi-bestemming

Zes steden zijn door de website TripOutGrayTravel.com, dochter van MTV Networks, genomineerd als beste bestemming voor de holebi-bevolkingsgroep. Bezoekers aan de website en op sociale netwerken zullen daarbij kunnen stemmen op Berlijn, Buenos Aires, Londen, Madrid, Montreal en New York. De awards zullen tijdens het vierde kwartaal van dit jaar worden uitgereikt. Er kan ook gekozen worden voor onder meer de meest sexy locatie van de wereld, waarvoor Las Vegas, Barcelona, Key West, Rio de Janeiro, Tel Aviv en Palm Springs werden genomineerd. Charles Lapointe van Tourisme Montreal werd genomineerd voor de Gay+Award.

Voor de beste homobars kan gekozen worden tussen The Abbey in Los Angeles, Club Manana in het Mexicaanse Puerto Vallarta, Roscoe's in Chicago, The Round-Up Saloon in Dallas, de Royval Vauxhall Tavern in Londen en The Week in de Braziliaanse steden Rio de Janeiro, Sao Paulo en Florianopolis. Bij de beste uitbreek-bestemmingen krijgt men de keuze tussen Dallas, Mexico City, Reykjavik, Tel Aviv, Toronto en het Cambodjaanse Siem Reap. Bij het beste verblijf werden SkyLofts in het MGM Grand in Las Vegas, The Raleigh in Miami, het Park Hyatt Paris-Vendome in Parijs, The London in West-Hollywood, Hotel Kura Hulanda in Curacao en het Mandarin Oriental in Bangkok genomineerd.

Genomineerd voor het beste jaarlijks holebi-evenement zijn de Amsterdam Gay Pride, het Dinah & Dinah Shore Weekend in Palm Springs, de Madrid Gay Pride, de Manchester Pride, de Provincetown Bear Week en Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras. Bij de beste Amerikaanse bestemmingen kan gekozen worden voor Chicago, Fort Lauderdale, Las Vegas, Philadelphia, Provincetown en San Francisco. Als meest holebi-vriendelijke luchtvaartmaatschappij werden American Airlines, Delta Airlines, JetBlue, LAN Airlines, Southwest Airlines en Virgin America weerhouden. Bij de hotelketens kan gekozen worden tussen Ace Hotels, Andaz Hotels, Axel Hotels, Four Seasons, Hyatt en Kimpton.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home