Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Sunday, January 15, 2006

Soprano's worden geliquideerd


De Amerikaanse succesreeks 'The Soprano's' loopt naar zijn einde toe. Dat heeft David Chase, auteur van de reeks, bekend gemaakt. In maart begint een nieuw Soprano-seizoen van twaalf afleveringen, gevolgd door acht bonus-episodes vanaf volgend jaar januari. Daarna is het volgens Chase onherroepelijk afgelopen.

De succesreeks van de HBO-kabelzender, dochter van Time Warner, begint in maart aan zijn zesde seizoen. Dat had HBO de voorbije zomer bekend gemaakt, net zoals de opnames van acht bonus-afleveringen voor het volgende seizoen. Er werd toen echter niet bevestigd dat er daarna achter de reeks een definitief punt gezet zou worden.

Er is ook sprake van een filmversie, maar de realisatie van dat project werd door Chase eveneens in het midden gelaten. Ook James Gandolfini, die in de reeks maffia-baas Tony Soprano speelt en daarvoor verscheidene Emmy-awards kreeg, stelde dat het voor hem voldoende is geweest. "Ik begin er stilaan genoeg van te krijgen om altijd de slechterik te spelen," benadrukte hij. "Ik denk dat we in de reeks alles gebruikt hebben wat we konden vinden."

Gandolfini zou plannen hebben om een film te maken rond Ernest Hemingway en diens relatie met de oorlogscorrespondente Martha Gellhorn.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home