Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Tuesday, July 12, 2011

Amerikaans publiek maakt kennis met nieuwe Ewing-generatie

Het Amerikaans publiek wordt volgend jaar geconfronteerd op een nieuwe reeks van de televisierie Dallas. Dat heeft het Amerikaanse televisienetwerk TNT bekend gemaakt. Het netwerk zegt tien episodes van het programma besteld te hebben, nadat eerder dit jaar de opdracht was gegeven om een pilot op te nemen van een nieuwe versie van Dallas, dat tijdens de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw geschiedenis schreef met de belevenissen van de Texaanse oliefamilie Ewing.

Uit de oorspronkelijke reeks zullen ook de acteurs Larry Hagman, Patrick Duffy en Linda Gray in de nieuwe versie optreden. De nieuwe verhaallijn concentreert zich vooral op een nieuwe generatie van de petroleumfamilie. Daarbij zal Josh Henderson, die in de originele reeks als kind optrad, zal in de nieuwe serie de rol van John Ross Ewing, zoon van de beruchte JR Ewing, opnemen. Jesse Metcalfe kreeg de rol van Christopher, de zoon van Bobby Ewing.

De nieuwe reeks zal volgende zomer op de Amerikaanse televisie worden vertoond. Het is echter niet duidelijk of de serie nadien ook in andere landen te zien zal zijn. Het televisienetwerk TNT zegt al verscheidene jaren te denken aan een nieuwe reeks rond de Ewing-saga. "Pas met het schitterende piloot-script van Cynthia Cidre kregen die plannen echter een concrete vorm," voeren woordvoerders van het netwerk aan. Basis van de nieuwe serie is het conflict tussen John Ross en Christopher over de toekomst van de dynastie.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home