Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Tuesday, May 24, 2011

Anna Kournikova verkoopt haar mansion in Miami Beach

De gewezen tennisvedette Anna Kournikova heeft haar mansion in Miami Beach in Florida te koop gesteld. De vraagprijs voor het complex bedraagt 9,4 miljoen dollar. Het complex heeft een oppervlakte van 2.200 vierkante meter en omvat zeven slaapkamers en acht badkamers. Het mansion van de Russische celebrity geeft uit op het water en omvat ook een zwembad. Daarnaast is er ook een gastenverblijf met twee verdiepingen en een sauna. Opmerkelijk is echter het ontbreken van een tennisterrein.

Het mansion werd elf jaar geleden in mediterraanse stijl gebouwd en situeert zich op het afgesloten Sunset Island. Kournikova won tijdens haar tenniscarrière twee keer een Grand Slam-titel in het dubbelspel met haar Zwitserse partner Martina Hingis. De professionele carrière van de tennisvedette liep echter ten einde wegens kwetsuren en rugproblemen. In de lijst van meest sexy vrouwen van het magazine Maxim werd Kournikova onlangs op een negentiende plaats gerangschikt.

Kournikova ging tien jaar geleden een relatie aan met de Spaanse popster Enrique Iglesias. Vorig jaar vertelde Kournikova nog dat het duo nog steeds samen is, maar geen interesse heeft in een huwelijk. De Russische vedette zou op dit ogenblik onderhandelingen voeren met de Amerikaanse televisiezender NBC om als trainer deel te nemen aan de reality-show The Biggest Loser, waar kandidaten hopen om zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Kournikova zou haar huis in Miami Beach te koop hebben gezet om voor de show naar Los Angeles te verhuizen.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home