Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Monday, February 13, 2006

Meerderheid heeft seks op werkvloer

Zes werknemers op tien heeft op de werkvloer ooit seks gehad met een collega. Dat is de conclusie van een studie die uitgevoerd werd door de Nederlandse vacature-site Jobtrack. Vooral mannen boven de 45 jaar zijn op dat vlak bijzonder actief. De grote meerderheid van de werknemers is trouwens gekant tegen het verbieden van liefde op het werk.

Uit de enquĂȘte van Jobtrack bleek dat mannen meerdere keren met verschillende collega's tijdens de werkuren seks hebben gehad. Het gaat daarbij in de meeste gevallen om mannen die ouder zijn dan 45 jaar. Die seksuele relatie is trouwens niet altijd het gevolg van verliefdheid. Slechts 55 procent van werknemers zegt verliefd te zijn geweest op een collega.

Mannen blijken volgens Jobtrack vooral verliefd worden op een collega. Vrouwen geven eerder een voorkeur voor hun baas. De meeste ondervraagden bleken trouwens niet akkoord te zijn dat liefde van de werkvloer verbannen zou moeten worden. Slechts 9 procent van de werknemers zou iets voelen voor een dergelijk verbod. Driekwart van de ondervraagden bleek van mening te zijn dat er op de werkvloer juist meer liefde zou moeten kunnen getoond worden.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home