Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Saturday, November 26, 2005

Wereldrecord voor Robbie Williams


De Britse popster Robbie Williams heeft een plaatsje gekregen in het beroemde Guinness Book of World Records. Op één dag tijd werden immers meer dan 1,6 miljoen tickets verkocht voor de wereldtoernee die Williams voor volgend jaar heeft voorzien. Het vorige record stond op naam van de Amerikaanse groep NSync.

NSync was de groep van zanger Justin Timberlake, ex-vriendje van Britney Spears en samen met Janet Jackson auteur van het beruchte nipplegate-schandaal. Vijf jaar geleden verkocht NSync voor zijn Amerikaanse toernee één miljoen tickets ter waarde van 40 miljoen dollars.

De toernee van Robbie Williams raakte op 19 november op enkele uren tijd helemaal uitverkocht. Dat zou een waarde van ongeveer 80 miljoen pond vertegenwoordigen. Het nieuwe record zal opgenomen worden in het Guinness Book 2007.

Inmiddels heeft Take That, de voormalige groep van Williams, besloten om na tien jaar weer samen te komen. Een aankondiging daarover werd vrijdag bekend gemaakt. De groep zou één miljoen pond aangeboden gekregen hebben om weer op toernee te gaan, maar dan zonder Williams.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home