Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Sunday, January 29, 2006

Games vergen degelijker aankleding

De E3Expo in Los Angeles, de belangrijkste beurs voor de gamesector, zal dit jaar grondig verschillen van vorige edities. De organisatoren willen immers niet dat er nog langer schaars geklede dames ingeschakeld worden bij de presentaties en de promotie van nieuwe games.

De Amerikaanse gamesector krijgt heel wat kritiek, want volgens sommigen zouden verscheidene producten de spelers aanzetten tot geweld en seksueel misbruik. Een aantal Amerikaanse politici proberen de verkoop van gewelddadige of pornografische te beperken of te verbieden.

De organisatie van de E3Expo ging echter altijd al gepaard met een defilé van bijzonder summier geklede dames. Er is zelfs een speciale website (www.e3girls.com) gewijd aan de meisjes. Maar dat moet volgens de organisatoren definitief tot het verleden behoren.

De deelnemers aan de beurs hebben al een waarschuwing gekregen dat er met zware boetes zal gezwaaid zal worden indien er tegen de zedigheid gezondigd wordt. Wie zondigt, zal een boete van 5.000 dollar moeten betalen.

De E3Expo heeft plaats van 10 tot 12 mei in het Los Angeles Convention Center. Meer informatie over het evenement is terug te vinden op de website www.e3expo.com.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home