Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Saturday, October 01, 2005

Mobiele e-mail is slechts een begin


Over vier jaar zal Europa 13,5 miljoen gebruikers van online e-mail tellen. Het onderzoeksbureau IDC stelt dat de sector daarbij op een jaarlijkse groei van 36 procent kan rekenen. Toch is mobiele e-mail volgens het bureau slechts het begin van compleet nieuwe ontwikkelingen.

"Op dit ogenblik wordt mobiele e-mail nog relatief weinig gebruikt, hoewel de technologie perfect beschikbaar is," stipt het magazine DM Europe aan. "Mobiele operatoren beginnen deze toepassingen echter nu maar pas aan bedrijven aan te bieden."

IDC-woordvoerder Rosie Secchi voerde aan dat mobiele e-mails zouden moeten gebruikt worden als een geïntegreerd deel van de bestaande bedrijfssystemen. "E-mail is slechts het begin van nieuwe en belangrijke ontwikkelingen," benadrukte Secchi.

Daaraan wordt toegevoegd dat providers er moeten voor zorgen dat er bredere mobiele e-mail gerelateerde oplossingen worden ontwikkeld. "Daarbij moet ook gewerkt worden aan mobiel management en mobiele veiligheid," aldus nog Secchi. "Ze moeten een mobiele end-to-end oplossing aanbieden."

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home