Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Wednesday, December 14, 2005

Kate Moss best gekleed


Kate Moss is door het magazine Grazia nu ook verkozen tot best geklede vrouw van de wereld. Daarmee lijkt het 31-jarige model nu helemaal terug van eventjes weggeweest. De Britse ging de filmactrices Scarlett Johansson (21) en Sienna Miller (23) vooraf.

"Moss verloor verscheidene lucratieve contracten nadat er foto's van haar opgedoken waren terwijl ze cocaïne aan het gebruiken was," stipt de krant The Scotsman aan. "Dat schandaal dreigde haar carrière te breken. Maar deze verkiezing maakt duidelijk dat het model niets van haar aureool heeft verloren." Zangeres Gwen Stefani (36) eindigde op een vierde plaats, gevolgd door Nicole Kidman (38). Victoria Beckham (31) eindigde als tiende.

"De laureaten hebben allemaal de neiging om een zeer uitgesproken, individuele stijl te hanteren in plaats van de modetrends te volgen," benadrukte Grazia-hoofdredacteur Jane Bruton. "Zo heeft Gwen Stefani zich nu duidelijk opgeworpen als een modeleider met een exentrieke look." Maar vooral Kate Moss blijft volgens Bruton het stijlikoon van deze tijd. Ze werd dan ook door 34 procent van de Grazia-lezers als laureate aangeduid.

Ook Paris Hilton mocht weer in de prijzen delen, maar dan als het slechtste hondenbaasje dat er ooit op de wereld heeft rondgelopen. Dat is althans de mening van de lezers van The New York Dog en Hollywood Dog. "Eerst raakte ze haar chihuahua Tinkerbell kwijt, daarna ruilde ze haar kleine hondje in voor een liever exemplaar, vervolgens raakte ze ook uitgekeken op deze hond en verving ze hem voor een fret. Daarna volgde er nog een aap en een geit," luidt het. Joss Stone werd uitgeroepen tot beste hondeneigenaar van het jaar.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home