Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Tuesday, December 27, 2005

Clinton-humor te koop op dvd


De Amerikaanse president George W. Bush heeft een kerstvideo gemaakt, waarin zijn staf is opgetrommeld om een de bevolking van de Verenigde Staten te vertederen. Hoge ogen zal het product op de festivals van Cannes of Berlijn waarschijnlijk niet halen. Een categorie hoger staat echter 'The Final Days' van zijn voorganger Bill Clinton. Dat humoristisch afscheid aan het Witte Huis is nu op dvd uitgebracht, samen met een aantal andere olijke tussenkomsten van de voormalige president.

'The Final Days' vormt samen met enkele andere videofragmenten waar men de humoristische zijde van Bill Clinton leert kennen, één van de grootste attractiepunten van de Bill Clinton Library in Little Rock (Arkansas). De bibliotheek heeft duizenden aanvragen gekregen voor een kopie van 'A Time to Laugh', een film van 22 minuten met optredens van de president op de diners van de White House Correspondents Association en de integrale versie van 'The Final Days'.

In 'The Final Days' laat Clinton de kijker op een humoristische manier de laatste dagen van een president in een nagenoeg verlaten Witte Huis meebeleven. De video is onder de titel 'A Time to Laugh' nu in dvd-vorm te verkrijgen en kan online besteld worden. De video behoort tot de meest populaire items in de Bill Clinton Library, na een replica van de Oval Office en de Cabinet Room.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home