Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Monday, June 13, 2011

Richard Branson bevestigt verdere steun aan Marussia Virgin Racing

Ondanks het uitblijven van successen, heeft de Britse zakenman Richard Branson aangekondigd het team Marussia Virgin Racing te zullen blijven ondersteunen. Het Virgin-concern van Richard Branson is hoofsponsor van het team, dat begin vorig jaar zijn debuut maakte in de Formule Eén. In zesentwintig wedstrijden slaagde Marussia Virgin Racing er echter niet in één enkel punt te verzamelen. Branson benadrukte tevreden te zijn over de samenwerking.

"Branson zegt tevreden te zijn over de betrokkenheid van Virgin bij het raceteam," merkt het webmagazine Sportbusiness.com op. "Hij voegde er aan toe te hopen dat die samenwerking nog geruime tijd zou kunnen doorgaan. Branson merkte op van plan te zijn om het team te blijven steunen zolang Virgin een steun blijft betekenen voor Marussia en het team." Branson voegde er aan toe dat de sponsoring een meerwaarde betekende voor alle bedrijven uit het Virgin-consortium.

Branson voerde aan ervaren te hebben dat Virgin tijdens de Grote Prijs van Monaco heel wat aandacht heeft gekregen. "Hopelijk kan Marussia het Virgin-merk gebruiken om zijn profiel wereldwijd verder uit te bouwen," voerde hij aan. "Marussia zijn schitterende eigenaars en beschikken over de financiële reserves die het team nodig heeft. Er kan alleen maar vooruitgang worden geboekt." Branson voegde er nog aan toe zich volledig achter de toekomstplannen van teambaas Pat Symonds te scharen.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home