Managing21

Een weblog rond marketing en economie

Wednesday, October 12, 2005

Angelina Jolie bekroond voor humanitair werk


Angelina Jolie is bekroond met de Global Humanitarian Award van de Amerikaanse United Nations Association. De actrice kreeg de bekroning voor haar werk als goodwill ambassadeur van de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Jolie noemde haar humanitair werk het belangrijkste aspect van haar leven.

De Amerikaanse actrice heeft een geadopteerd zoontje Maddox (4), afkomstig uit Cambodja. Deze zomer adopteerde ze ook nog Zahara, een klein meisje uit Ethiopiƫ. Vier jaar geleden nam ze haar taak op als goodwill ambassadeur voor de High Commissioner for Refugees van de Verenigde Naties.

Angelina Jolie zei dat ze bij de aanvaarding van die opdracht zichzelf voorgenomen had om alles in het werk te zullen stellen om vluchtelingen van over de hele wereld te zullen helpen. Ze voegde er aan toe te hopen dat ze die belofte ook zou kunnen nakomen.

Ze voegde er aan toe dat die vluchtelingen elke inspanning verdienen die voor hen gedaan wordt en stelde dat de Verenigde Naties de best mogelijk strijd voor rechtvaardigheid vertegenwoordigen. Ze voegde er nog aan toe fier te zijn een klein stukje te kunnen bijdragen tot die inspanningen.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home